The Blue Room
Om meg
Malerier
Kontakt
 

Jeg har malt siden slutten av 2003/begynnelsen av 2004. Det begynte med et kurs, hvor jeg blant annet ble kjent med Randi. Randi maler nydelige bilder og satte meg i gang! Malingen er kun en hobby for meg og jeg er stort sett selvlært, i tillegg til tips fra Randi og noen kurs på Nydalen kunstskole.

Bildene er malt intuitivt, så jeg vet aldri når jeg begynner å male hva bildet kommer til å bli. Siden bildene er intuitive er det ikke noe spesielt motiv eller tanke bak bildet.  De bare blir til. En veldig spennende prosess.  Jeg har solgt en del malerier, og maler i tillegg på bestilling.  De som ønsker kan også få ord til bildet de bestiller.  Jeg har fått gode tilbakemeldinger på bildene jeg har solgt, og noen sier bildene har en "healende" eller terapeutisk effekt.  De fleste bildene er oljemalerier.

Jeg har hatt flere utstillinger.

Dersom du ønsker å kjøpe et bilde kan du se igjennom galleriet.  Jeg har satt navn på bildene, men jeg ønsker at det skal være opp til hver enkelt person å se det DE vil se i bildene, og en tittel kan virke begrensende.

Det er selvfølgelig også mulig å få malt et bilde spesielt til DEG.  Du velger da størrelsen på bildet.  Noen ønsker å spesifisere en hovedfarge på bildet, men helst maler jeg helt fritt. 

Bildet på forsiden av mine nettsider henger hos den meget dyktige akupunktøren,
Heidi Mølnvik, i Lillestrøm.